Quatre productes singulars del Berguedà es promocionen a Barcelona

Productors de la comarca participen a la IV Jornada de Networking de la Xarxa de Productes de la Terra

Redacció
15 de febrer del 2018
Actualitzat a les 10:29h
Quatre productes singulars del Berguedà han estat distingits aquests dimarts 13 de febrer al Museu Marítim de Barcelona, en la IV Jornada de Networking de la Xarxa de Productes de la Terra. En aquesta hi van participar les empreses Cervesera del Pedraforca, Delícies del Berguedà, Cal Pauet i Cal Rovira – tancant Cercles que, acompanyades de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà, van posar en valor els seus productes. 

D’aquesta manera, les empreses han aconseguit oferir i promocionar els seus productes a grans operadors, restauradors i comerços, obrint la porta a que s’augmenti el seu rang de distribució ampliant el territori de venda i donant-se a conèixer. Els productes promocionats són el pèsol negre, el blat de moro escairat, les nyàmeres i la patata de muntanya de Peguera i Gósol, quatre dels cinc productes identificats com a singulars dins de la demarcació de Barcelona, a causa de les seves característiques. 

Dins la jornada es van realitzar 1.320 entrevistes de tres minuts en dues hores i mitja, en les que hi van participar fins a 40 empreses de la Xarxa de Productes de la Terra i 33 comerços de Barcelona. Aquesta trobada va suposar una oportunitat per generar contactes comercials a l’àrea metropolitana de Barcelona amb empreses productores agroalimentàries locals que tenen producte de qualitat i certificació ecològica.