L'ACEB inicia cursos per millorar perfils professionals

L'associació d'empresaris imparteix classes de matí i tarda

Redacció
13 de febrer del 2018
Actualitzat a les 19:28h
Formació de l'ACEB.
Formació de l'ACEB. | ACEB
L'Associació Comarcal d'Empresaris del Berguedà (ACEB) ha preparat una oferta formativa pel 2018 consistent, entre d'altres, en millorar els perfils professionals de les persones desocupades o que estiguin en actiu. Això s'emmarca dins de les mesures de l'Estratègia Europea 2020, en què l'ACEB fomentarà la millora i actualització permanent de les competències i qualificacions professionals que s'adquireixen al llarg de la vida per fomentar la competitivitat empresarial. 

Per això, cada matí a l'ACEB s'imparteixen classes de Gestió administrativa i financera del comerç internacional, en un curs de 700 hores compost per diferents mòduls que es poden fer també per separat, i que doten d'un certificat de nivell 3 amb un mòdul de pràctiques exportadores de la zona. Segons Marc Fernández, un dels formadors, l’elevat nivell d’experiència, preparació prèvia i exigència que mostren els participants en aquest curs, fa que hagi de donar-lo al més alt nivell”, i es mostra convençut que “els serà un complement formatiu molt important”.

A les tardes, per altra banda, es fan cursos d’Aplicacions informàtiques per a la gestió comercial, Anglès, Al•lèrgies i intoleràncies alimentàries i Mindfulness. I properament començaran els cursos de Comptabilitat informatitzada (40h), Com reduir els costos (8h), Com parlar en públic (20h), Tècniques de negociació (30h), i Atenció al client en el procés comercial (40h).

Tots els cursos programats són subvencionats a través del Consorci per a la Formació Contínua de la Generalitat de Catalunya a través del Servei d’Ocupació de Catalunya, per la qual cosa no tenen cap cost ni pels alumnes ni per les empreses. Alguns es realitzen en col•laboració amb la Fundació Paco Puerto (CCOO), i IDFO (UGT), amb la Unió intersectorial empresarial del Ripollès, i amb l’Agència de desenvolupament del Berguedà.