1 de 10
solidaritat

Gironella incrementa les prestacions d'acolliment social amb la Fundació Residència Sant Roc

Enguany el consistori hi destinarà uns 25.000 euros

Signatura del conveni social. | AjGironella.
per Redacció, 13 de febrer de 2018 a les 10:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 de febrer de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Gironella i la Fundació Residència Sant Roc han renovat i ampliat el conveni de col·laboració que tenien des del 2003, per tal de gestionar els ajuts econòmics d'allotjament residencial diürn temporal o estades en habitatges tutelats per a persones grans. Segons la regidora d'Atenció a les Persones, Teresa Terricabres, aquesta col·laboració garanteix que els gironellencs puguin disposar d'ajudes per obtenir una plaça pública a la residència, i ha recordat que, des del 2003, 20 persones ja se n'han beneficiat. A més, ha afegit, en els últims 5 anys l'Ajuntament hi ha destinat uns 90.000 euros. 

La iniciativa, pionera en aquest àmbit, ha indicat, contempla ajuts econòmics destinats a persones en situació de màxima necessitat i dependència. Per això, enguany el consistori hi destinarà uns 25.000 euros que, juntament amb l'aportació econòmica de la Fundació Sant Roc, permeten cobrir el 100% de la quota d'aquest servei. 

 

Participació