Dos detinguts per agredir i robar 1.000 euros a un home de 81 anys de Berga

Els autors dels fets tenen antecedents per delictes similars | La dona va agredit i tirar a terra la persona gran, a qui va sostreure els diners de la butxaca interior de la jaqueta

Redacció
09 de febrer del 2018
Actualitzat a les 16:31h
Mossos d'Esquadra.
Mossos d'Esquadra. | Adrià Costa
Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dijous 8 de febrer un home de 35 anys i una dona de 34, veïns de Barcelona, per un presumpte delicte de robatori amb violència i intimació. Els fets van passar el passat 29 de novembre del 2017 quan van agredir i robar 1.000 euros a un home gran que havia fet unes gestions en una entitat bancària del passeig de la Indústria de Berga, segons han informat a NacióBerguedà.

Tal com han relatat, l'agressora es va adreçar a un home de 81 anys, quan aquest acabava de treure diners del caixer, el va sorprendre, el va tirar a terra i li va robar els diners que portava en una butxaca interna de la jaqueta. Arran d'això, la policia catalana va iniciar una investigació per tal d'identificar l'autora, fins que es va conèixer que, en aquest cas, es tractava de dos implicats. L'autora material dels fets era l'encarregada d'atacar i robar les persones grans, mentre que un home l'esperava dins d'un cotxe per donar-se a la fuga.

Els dos detinguts tenen antecedents per fets similars i han passat a disposició del Jutjat de Berga. En aquest i altres casos, els Mossos han volgut remarcar la importància del paper dels testimonis, que són "clau per a la investigació i poder identificar els autors". En declaracions a aquest diari, han fet una crida a la ciutadania perquè, si es troba o veu una situació similar, ho denunciï a la comissaria, als agents o que truqui directament al 112.
Arxivat a