Maribel Iglesias acusa la policia espanyola de denunciar-la per portar el CAT

Iglesias recorre la multa que li han posat per, suposadament, saltar-se un semàfor en vermell

Redacció
09 de desembre del 2014
Actualitzat a les 17:21h
El distintiu CAT a la matrícula.
El distintiu CAT a la matrícula.
La policia espanyola va obligar la regidora de Convergència i Unió (CiU) de Berga, Maribel Iglesias, a treure el CAT de la matrícula del seu cotxe el passat dijous 4 de desembre quan circulava per Via Laietana de Barcelona. 

Segons ella mateixa va explicar via Twitter, els agents la van interceptar afirmant que portava "una cosa il·legal a la matrícula". Acte seguit, li van ordenar que havia de treure el CAT del cotxe. Davant d'això, la regidora berguedana s'hi va oposar, fet pel qual la policia li va etzibar que l'havien vist saltant-se un semàfor en vermell. 

"No és cert", critica Iglesias en un dels seus tuits. Segons continua relatant, els agents l'avisen que, si no treu el CAT, li immobilitzaran el vehicle i avisaran a la Guàrdia Urbana perquè li posi una multa pel semàfor que, suposadament, s'ha saltat. La regidora, finalment, cedeix i treu el CAT. No obstant això, la la policia estatal ja ha avisat la la Guàrdia Urbana, que la multa al·legant que un agent de la llei ha vist com se saltava el semàfor. 

"Quan demano que a la denúncia consti que m'ha parat per portar el CAT, em contesta amb xuleria que jo no li he de dir què posar", publica en un altre tuit. 

Davant d'això, i segons ha confirmat a NacióBerguedà, ja ha interposat un recurs, tot i que Iglesias ha indicat que prefereix no parlar d'aquest succés que, segons considera, és fruit de la "mentida i prepotència policial".