El JAB prepara la 6a edició dels 5 i 10 km Urbans de Berga

La cursa es farà el diumenge 4 de març pels carrers de la capital del Berguedà

Redacció
11 de febrer del 2018
5 i 10 km Urbans de Berga.
5 i 10 km Urbans de Berga. | JABerga
El JAB – Berga ha comença a preparar, de cara al proper diumenge 4 de març, la cursa atlètica dels 5 i 10 quilòmetres Urbans de Berga, en què els carrers de la capital del Berguedà s’omplen de corredors i on tothom pot córrer en la modalitat que se senti més còmode, de forma competitiva o simplement des de la participació. 

Segons ha destacat el club, aquesta cursa és considerada una de les “millors” de la Catalunya Central, ja que compta amb un cartell d’atletes d’elit d’arreu del territori català, i gaudeix d’una nombrosa participació i bona organització. Ara, han indicat, les inscripcions ja estan obertes i, per a tots els participants hi haurà una bossa d’obsequis i una samarreta de màniga llarga. A més, els guanyadors de la general i de totes les categories tindran trofeus i altres obsequis, i també hi haurà premis en metàl•lic per qui faci rècords. 

La cursa constarà de dos avituallaments, i tindrà servei de guarda-roba, animació durant el recorregut, castells inflables per a nens, dutxes i altres sorpreses. A més, a les 10.00 del matí es disputarà la Urban Kids, una cursa de promoció escolar amb 12 categories i diferents recorreguts, on tots els participants tindran una medalla finisher i una bossa d’obsequis. 
Arxivat a