David Font afirma que la biblioteca de Gironella funcionarà abans de Sant Jordi

El conseller de Cultura veu la nova biblioteca com un “símptoma de democratització”

Redacció
08 de desembre del 2014
Actualitzat a les 19:31h

Biblioteca de Gironella a punt d'acabar Foto: Aida Morales


L'alcalde de Gironella, David Font, ha afirmat que la nova biblioteca del municipi està a punt d'acabar-se. Ho ha assegurat després de mostrar les instal·lacions al conseller de Cultura, Ferran Mascarell, que ha estat convidat per l'Ajuntament a participar als actes de la Fira de la Puríssima que s'han celebrat aquest mateix dilluns. 

“Per Sant Jordi confiem, si res no s'estrunca, que estarà en ple funcionament”, ha declarat. En aquest sentit, Font ha explicat que l'obra ja està “molt avançada” i que, possiblement, a finals d'any aquesta estarà gairebé acabada. Llavors, s'haurà de començar a moblar i equipar i, segons ha dit, a mitjans de març es preveu que es pugui posar en funcionament. 

Després de visitar les instal·lacions del nou edifici, el conseller de Cultura ha felicitat el consistori per una obra “molt ben feta” que, segons ha afirmat, “la gent es farà seva molt aviat”. Per a Mascarell, és important que pobles com Gironella tinguin biblioteques, ja que són “el centre d'atenció primària de la vida cultural d'un país”, així com un “símptoma de democratització extraordinari”. 

En aquesta mateixa línia, ha recordat que el dia 20 de desembre inaugurarà la nova biblioteca de Puig-reig: “Impulsem el sistema bibliotecari perquè som conscients de la importància que té per a la nostra comunitat que la cultura estigui a l'abast de la gent”. 
Arxivat a