Paisatges d'hivern omplen el carrer major de Berga

Les obres es podran veure fins el 27 de febrer

Redacció
07 de febrer del 2018
Actualitzat a les 11:20h
Des d’aquest dimarts 6 de febrer i fins el 27 del mateix mes, el carrer major de Berga s’omplirà de paisatges d’hivern. Serà amb les fotografies de professionals especialitzats, però també de fotògrafs amateurs, que gaudeixen captant l’espectacle que ofereix la natura durant els mesos més freds de l’any. Precisament, immortalitzar instants, situacions, persones, animals i paisatges és una de les activitats que més apassionen a l’Adriana, l’artista que protagonitza l’última proposta expositiva del projecte “Art Major”. 

Les 13 imatges titulades “Paisatges d’hivern” es poden veure als locals desocupats del centre de Berga (carrer dels Àngels 5; Placeta Ciutat 1 i 10; carrer de la Ciutat, 17 i 28). Segons l’autora, “des de petita acostumava a portar la càmera a les mans, sempre a punt per fotografiar tot allò que em produïa algun tipus de sensació o emoció”. Amb el pas dels anys, l’artista s’ha interessat per millorar tècnicament les seves fotografies, ja que això li permet “jugar amb les diverses opcions” de la càmera i crear allò que realment busca a nivell fotogràfic. 
 
Amb el projecte "Art Major" es busca fomentar la dinamització i la continuïtat d'un dels eixos comercials més emblemàtics de la ciutat. Per això, el consistori també insisteix en fer una crida als particulars que disposin de locals buits per tal que els cedeixin, mentre no tinguin una altra utilitat, perquè puguin exposar obres artístiques. Per altra banda, l'exposició també resta oberta a totes les persones que vulguin mostrar les seves obres o treballs, ja sigui fotografia, pintura, escultura o dibuix, entre d'altres.
Arxivat a