emergències

Busquen voluntaris per Protecció Civil al Berguedà

A la comarca existeix l'Associació Comarcal de Voluntaris de Protecció Civil, s ota el paraigües del Consell Comarcal

per Redacció, 7 de febrer de 2018 a les 11:07 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 de febrer de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Voluntaris de Protecció Civil.


Protecció Civil vol ampliar el seu voluntariat al Berguedà. Per això, des del Consell Comarcal s'ha informat que es busquen voluntaris per implicar-se en aquest grup, que dona recolzament als professionals d’intervenció (policia, bombers, sanitaris) en situacions d’emergència. La seva tasca, han indicat, és la de col·laboració en activitats de diferents àmbits, des de festes fins a esdeveniments esportius del teu municipi, i són figures, en molts casos, imprescindibles perquè determinats actes es puguin portar a terme amb seguretat. 


Per això, al Berguedà existeix l'Associació Comarcal de Voluntaris de Protecció Civil, que vetlla perquè tot això es pugui portar a terme. Va ser la primera comarca en posar en marxa aquesta entitat que agrupa els voluntaris dels 31 municipis, i actua allà on se la demana, sota el paraigua del Consell. Aquesta es combina, també, amb dues associacions de nivell local, a Cercs i a Puig-reig.  

Ara, però, cal que aquesta entitat creixi i, segons ha alertat el Consell, es necessiten voluntaris. Els interessats, han informat, es poden adreçar a protecciocivil@ccbergueda.cat o al 606509312.

 

Participació