​Tràfec Teatre allarga un dia més el seu 'H. off'

Hi haurà una cinquena representació de la peça, aquest dilluns dia 8 de desembre

per Redacció, Berga, 7 de desembre de 2014 a les 15:16 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 de desembre de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Escena de 'H. off', de Tràfec Teatre Foto: Jordi Plana


La companyia berguedana Tràfec Teatre ha decidit allargar un dia més la representació del seu darrer projecte, 'H. off'. Aquest dilluns, 8 de desembre a les sis de la tarda, serà el cinquè i l'últim dia que es podrà veure la representació d'una peça que la directora de Tràfec, Lydia Canals, ha adaptat a partir del 'Minetti' de Thomas Bernhard. La bona acollida per part del públic, el fet de no voler massificar les representacions i, sobretot, l'excepcionalitat d'aquesta obra han fet decidir els membres de la companyia per tal d'oferir-ne una cinquena posada en escena.


'H. off' és una obra poc convencional per molts motius. Un dels principals elements que la fan diferent és l'espai en què es porta a terme. Un espai que no es pot descobrir per tal que el públic fes deixi sorprendre i s'integri en la seva atmosfera. La complexitat que comporta l'ús d'aquest espai ha pesat en la decisió d'allargar la funció. També s'ha de tenir en compte que l'aforament ja era limitat i la companyia ha decidit limitar-lo encara més per tal que es pugui gaudir de la representació i percebre'n tots els seus continguts. 

CRÒNICA de l'obra H.Off

 

Participació