Avià finalitza el termini per demanar 100 euros per a la contractació d’electricitat verda

L'ajuntament ha donat aquest import a particulars o negocis que hagin decidit canviar el model d'energia

Redacció
31 de gener del 2018
Actualitzat a les 10:53h
Plaques solars.
Plaques solars. | Estefania Escolà
L'Ajuntament d'Avià finalitza, aquest dimecres, el termini per demanar les ajudes de 100 euros per habitatge o negoci, per a tots aquells veïns que decideixin fer el pas cap a l'energia verda. Així ho va decidir el consistori el passat mes de novembre, quan va obrir la línia d'ajuts, a través de la qual es volia fer partícip el ciutadà en el canvi emprat pel mateix ajuntament d'avançar cap a models més sostenibles.

D'aquesta manera, van informar, es promovia la sostenibilitat i l'economia local, i els veïns només havien d'adreçar-se a l'ajuntament amb una factura antiga i una altra de nova, on es deixés constància del canvi de companyia o del canvi de tarifa (una tarifa verda). Una vegada fet això, se li atorgaven 100 euros.

Aquestes subvencions s'inclouen dins de la partida dels 70.000 euros que el consistori designa a promoure l'estalvi d'energia al poble, i avançar cap a models més verds, i es preveu tornar a realitzar cada any, amb l'objectiu de transformar el poble en la direcció de la sostenibilitat.