Una vintena d'empresaris de PIMEC a la Catalunya Central debaten sobre la reforma horària

L'objectiu és contribuir al debat sobre la racionalització del temps de treball al sí de les empreses

per Redacció, 31 de gener de 2018 a les 10:26 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 31 de gener de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Trobada d'empresaris a PIMEC. Foto: Pimec


PIMEC Catalunya Central ha organitzat una jornada sobre la reforma horària que ha reunit a més d'una vintena d'empresaris del territori, amb l'objectiu de contribuir al debat sobre la racionalització del temps de treball al sí de les empreses.


L'acte ha incidit en la problemàtica i els avantatges de la racionalització horària des de la perspectiva de les empreses, com ajustar els horaris per conciliar la vida laboral amb la personal i, al mateix temps, optimitzar el temps de treball. S'ha plantejat la importància que aquesta reforma horària sigui transversal però adaptada a les necessitats de cada sector i a cada pime, segons els serveix que ofereixin. 

La jornada ha comptat amb la participació de Francesc Santasusana, gerent del Grup Santasusana, que ha exposat les particularitats de l'aplicació de la reforma en la seva empresa. Quant a l'acte, ha estat conduït per la responsable en matèria d'Igualtat i Immigració de PIMEC, Itziar Ruedas, i la directora de Polítiques d'Ocupació i Formació de PIMEC, Sílvia Miró. 

 

Participació