Gironella millora la seguretat de diferents zones del poble

L'ajuntament realitza accions a Cal Ramons i el carrer de la Font de l'Ermita

Redacció
31 de gener del 2018
Actualitzat a les 10:13h
Millores en diferents espais de Gironella.
Millores en diferents espais de Gironella. | AjGironella
L'Ajuntament de Gironella ha continuat amb les actuacions incloses dins del pla de Mobilitat, per tal de millorar la seguretat del municipi. Durant el mes de gener, doncs, s'ha construït una vorera a Cal Ramons que enllaça amb la urbanització, i s'han finalitzat les obres d'una escullera al carrer de la Font de l'Ermita.

Pel que fa a la primera obra, la nova vorera permet l'enllaç entre la carretera Serres de Biure i el carrer Pla de Corbera. També s'hi ha col·locat una barana de seguretat en un tram d'uns cent metres, donant espai de seguretat als vianants, que havien de fer el trajecte a peu pel mig de la calçada. Aquesta actuació ja estava prevista pel pla des del 2016, i s'ha pogut tirar endavant amb recursos propis dels pressupostos del 2017 amb un cost de 26.250 euros.

Al carrer de la Font de l'Ermita, per altra banda, presentava risc d'esllavissada a causa del pas dels vehicles i les pluges que havien fet créixer la riera d'Olvan, molt propera a la zona de l'escullera. Per evitar danys superiors, l'Ajuntament ha decidit construir una escullera de pedra per assentar el terreny. A més, on s'ha fet l'actuació s'ha guanyat en amplada de la via.
Arxivat a