Roses, Camprodon i la Pobla de Lillet acolliran la MissionX3 de 2018

La campanya #nonaturenofuture conscienciarà tota la comunitat del les curses de muntanya de la importància de preservar el nostre hàbitat

Redacció
29 de gener del 2018
Actualitzat a les 14:12h
L'atleta berguedà Ivan Camps, guanyador de l'Ultra Catllaràs de 2017 de les MissionX3
L'atleta berguedà Ivan Camps, guanyador de l'Ultra Catllaràs de 2017 de les MissionX3 | Trail Catllaràs

Klassmark repeteix la fórmula que ha catapultat les Missionx3 com un dels circuits més prestigiosos de curses de muntanya del calendari. Els ingredients? Els mateixos: tres curses en tres espais de gran interès natural. Des dels penya-segats abruptes de la Costa Brava fins als cims més imponents de les nostres muntanyes. El Trail Cap de Creus (15 d'abril), el Trail Ulldeter (16 i 17 de juny) i el Trail Catllaràs (22 de juliol) tornaran a donar color i forma a la trilogia de Klassmark Trail, que aquest 2018 tindrà a Buff com el seu gran aliat.

Els pilars que sostenen el circuit recauen en valors que van més enllà de l'estricta competició. Sense el compromís de cada un dels corredors amb el medi ambient seria impossible obrir les portes dels paratges naturals que trepitjaran les Buff Missionx3. Aquest és l'eix de la campanya #nonaturenofuture impulsada per l'organització. Al llarg de les tres carreres es conscienciarà tota la comunitat del les curses de muntanya de la importància de preservar el nostre hàbitat si volem continuar gaudint de l'autenticitat del nostre esport.

Roses repeteix com a punt de partida de l'aventura. El Trail Cap de Creus tornarà a proposar el pròxim 15 d'abril de 2018 un viatge entre el mar i el cel al cor de la Costa Brava. El paradís en majúscules. Camprodon li prendrà el relleu el cap de setmana del 16 i 17 de juny en un Trail Ulldeter que s'allargarà durant dos intensos dies i recuperarà el segell d'alta muntanya de les passades edicions. El final de festa es viurà, com és tradició, a la Pobla de Lillet. El 22 de juliol el Trail Catllaràs coronarà els campions dels campions en un entorn que desperta l'instint més animal de tot corredor.
 

El somni de completar les tres carreres constitueix el més gran dels reptes per a gran part dels corredors. L'ètica i la companyonia entre ells imperarà per sobre de qualsevol individualitat, des del primer a l'últim. Aquestes són les regles d'un joc on tots poden ser protagonistes. Klassmark ha decidit obrir la finestra de les Buff Missionx3 oferint tres recorreguts en cadascuna de les proves. Als circuits Trail i Marathon, itineraris de 25 i 45 quilòmetres aproximadament, se li suma l'Express. Una carrera més ràpida i curta, d'uns 15 quilòmetres, però que no perd l'essència del trailrunning.

Davant la gran demanda per córrer les tres carreres que integren el circuit, l'organització ha obert el 19 de desembre les inscripcions que atorguen el passaport per a les tres proves. D'aquesta manera, els corredors que vulguin completar la trilogia de Klassmark Trail podran formalitzar la seva inscripció al portal missionx3.com tot assegurant-se un dorsal per a totes les carreres. A partir del 20 de febrer es posarà a la venda les places restants, si és el cas, de manera individual al web de cadascuna de les tres proves.