L'ANC de Berga organitza busos per seguir des de fora el ple d'investidura de dimarts

L'entitat sobiranista convoca al passeig Lluís Companys per ser a prop del Parlament

Redacció
27 de gener del 2018
Actualitzat a les 10:40h
Un dels busos que va sortir de Berga l'11 de setembre.
Un dels busos que va sortir de Berga l'11 de setembre. | Aida Morales
L'ANC Berga organitza autobusos per fer el trajecte fins a Barcelona el proper dimarts 30 de gener per seguir des del Passeig Lluís Companys, a la vora del Parlament, el ple d'investidura del President de la Generalitat. a través del correu [email protected] o bé trucant al telèfon 629 736 703. L'autobús sortirà de la parada de busos del passeig de la Pau a les 12.00 del migdia, i el preu és de 5 euros, segons han indicat. 

Amb el lema "Recuperem el Govern!", l'entitat es mobilitzarà "en defensa de la democràcia i la República" tal com ja va fer durant el ple de constitució del Parlament, que va elegir Roger Torrent com a president de la cambra catalana.

Tot plegat, però, es pot veure afectat pel recurs que el govern espanyol ha interposat al TC per impugnar la investidura de Puigdemont. Previsiblement, l'alt tribunal podria resoldre la qüestió dilluns i això, a la pràctica, suposaria l'anul·lacó del ple, segons ha explicat aquest migdia la vicepresidenta espanyola Soraya Sáenz de Santamaría. 

Malgrat la pressió judicial del govern espanyol, Torrent s'ha refermat des del Parlament en el candidat proposat per a la investidura. "El candidat és Carles Puigdemont", ha dit just després de la roda de premsa posterior al Consell de Ministres. 
Arxivat a