David Prades, dels Mountain Runners del Berguedà, s'endú la Copa Catalana d'Esquí de Muntanya en vertical

Prades va sumar uns punts clau a la Crononiu, on va ser cinquè, i la victòria a la Crono Núria li va donar el títol de guanyador de la copa

Redacció
27 de gener del 2018
Actualitzat a les 10:24h
David Prades i Clàudia Tremps, guanyadors de la Copa Catalana.
David Prades i Clàudia Tremps, guanyadors de la Copa Catalana. | FEEC
L'atleta de l'Associació Mountain Runners del Berguedà David Prades, i Clàudia Tremps, de l'AE Vidabona, s’han proclamat guanyadors de la 12a edició de la copa catalana de curses verticals FGC Mountain Series 6.0. Una copa que va finalitzar amb la Crono Núria, organitzada per la UE Vic, el passat 21 de gener, i que va servir per decidir els guanyadors de la competició, que enguany s'ha vist reduïda a dues proves a causa de la suspensió de la Crono Vallter per la falta de neu.

De fet, ha informat la FEEC, és el primer cop que els dos esquiadors guanyen la copa. De fet, així succeeixen als campions de l’anterior edició, Joan Reyné i la també berguedana Clàudia Sabata. Prades va sumar uns punts clau a la Crononiu, on va ser cinquè, i la victòria a la Crono Núria li va donar el títol de guanyador de la copa. Per la seva part, Tremps també va fer una bona posició a la Crononiu, on va acabar sisena, i la primera plaça a la Crono Núria, una situació que també li va donar el títol.