Propietaris de cases rurals del Berguedà debaten sobre com modernitzar el sector

A la jornada s’han compartit idees, pautes, consells pràctics, exemples de projectes, tendències i visions expertes, per tal d’enfocar millores

Redacció
25 de gener del 2018
Actualitzat a les 18:35h

Jornada sobre modernització de les cases rurals. Foto: ACEB


Diversos empresaris del Berguedà han participat en la jornada de "Modernització de les cases de turisme rural" que s’ha portat a terme gràcies a l’entesa entre l’Associació d’Agroturisme del Berguedà, l’Escola Agrària del Solsonès i l’Associació Comarcal d’Empresaris del Berguedà. En aquesta, que s’ha fet a la seu de l’ACEB, s’han compartit idees, pautes, consells pràctics, exemples de projectes, tendències i visions expertes, per tal d’enfocar millores, tenint en compte les particularitats de les cases rurals. 

Entre els assistents, per altra banda, també s’ha produït un intercanvi d’opinions i s’han fet contactes. L’interiorista Albert Rosselló, per exemple, ha destacat com a molt positiu el fet que “hi hagi tant d’interès en professionalitzar i mantenir al dia el turisme rural”.

Així mateix, Jordi Pellicer, president de l’Associació d’Agroturisme del Berguedà, ha posat en valor la “professionalitat del sector, la qualitat, i el gran interès que la jornada ha generat”, ja que “els propietaris de cada casa hi han de donar el seu toc personal, hi ha mercat per tothom, i és bo que el caràcter dels propietaris i de la casa també marquin una mica”. 

Finalment, el president de l’ACEB, Josep Fígols, ha posat en valor la cooperació entre entitats i la “bona sintonia entre les tres organitzacions”.