Berga es prepara i penja els llums de Nadal

Els comerciants del Vall organitzen en concurs d'Instagram i els del carrer Major la ruta del vi calent

Redacció
05 de desembre del 2014
Actualitzat a les 14:54h
Amb el primer cap de setmana de desembre, i malgrat seguir en estació de tardor, el Nadal no es fa esperar a Berga. Tant és així, que l'Ajuntament ja ha començat a penjar els llums de Nadal aquesta setmana amb intenció d'encendre-les aquest dissabte, sense novetats respecte dels anys anteriors. A més, la Unió de Botiguers de Berga (UBIC) també ha començat amb força la campanya de festes, després de la seva recent restructuració amb una nova fórmula assembleària i sense president. 

En aquest sentit, Berga Comercial ha programat un seguit d'activitats durant tots els caps de setmana de desembre i inicis de gener per fer lluir Berga, atreure turisme i fer créixer les compres. Per això, es posarà en marxa un nou concurs, el de la Figureta Amagada, amb què es podrà guanyar una tablet o una consola, així com diversos sorteigs de vals de compra. Aquest cap de setmana, a més, totes les botigues es guarniran amb elements nadalencs, i es comptarà amb la participació dels Pastorets de Berga, que es passejaran per diverses zones del Vall i del carrer Major.

El cap de setmana del 13, la UBIC proposa participar als actes de La Marató de TV3 amb la compra d'una butlleta que permetrà entrar al sorteig de més de 1.200 euros en compres al carrer Major. Pel que fa a la plaça de Sant Joan o al Vall, animen a comprar un ninot de neu per aquesta mateixa causa. 

Pel que fa al dissabte 20 de desembre, els carrers de Berga s'ompliran de cançons de Nadal de la mà de la Coral Infantil Xerics; i al Vall s'organitzarà el concurs de fotografia d'Instagram #tionsdelvall. Al carrer Major, en canvi, es realitzarà la ruta del vi calent els dies 20 i 21, una activitat que pot venir de nou a Berga, però que compta amb una llarga tradició a diversos punts d'Europa. 

Per veure el programa d'actes i totes les activitats, clica AQUÍ
Arxivat a