Nou servei d'assessorament al Berguedà sobre clàusules abusives en préstecs hipotecaris

El Consell detecta que els ciutadans poden estar pagant préstecs i hipoteques, i per tant poden reclamar a l’entitat bancària els cobraments indeguts

Redacció
22 de gener del 2018
Actualitzat a les 10:16h
Consell Comarcal del Berguedà
Consell Comarcal del Berguedà | Aida Morales.
La Diputació de Barcelona i el Consell Comarcal del Berguedà han posat en funcionament, aquest mes de gener, el nou servei d'assessorament sobre clàusules abusives en préstecs hipotecaris. Aquest s'implanta com a conseqüència de les informacions a través de les quals s’ha detectat que els ciutadans poden estar pagant préstecs i hipoteques, i per tant poden reclamar a l’entitat bancària pels cobraments indeguts.

El primer dia que es pot gaudir d’aquest servei serà el dimecres 24 de gener del 2018, han precisat. A partir de llavors, tots els ciutadans podran demanar hora per consultar tot allò relatiu a les clàusules terra i altres clàusules abusives relacionades amb els préstecs i crèdits hipotecaris, mentre que el Col·legi d’Advocats de Barcelona serà el responsable d’atendre individualment els casos que es plantegin, tal com s'estipula al conveni signat fins el moment. A més, si la persona consumidora decideixi acudir a la via judicial, i sempre que es compleixin els requisits, també serà assessorada en relació a la justícia gratuïta.