Obren la convocatòria per esdevenir Punt d’Informació Turístic del Berguedà

Fins el moment, una trentena d’equipaments i serveis turístics del Berguedà ja disposen de l’acreditació

Redacció
19 de gener del 2018
Actualitzat a les 11:20h
Noves acreditacions com a Punts d'Informació Turística.
Noves acreditacions com a Punts d'Informació Turística. | ADBerguedà
La xarxa d’oficines de turisme oficials han obert la convocatòria per adherir-se al programa bianual per esdevenir Punt d’Informació Turístic (P.I.T.). Així ho ha informat l’Agència de Desenvolupament del Berguedà (ADBerguedà), per l’interès dels establiments turístics de la comarca, que podran optar a donar aquest servei. 

Aquest projecte està dirigit a establiments turístics, hotelers, restaurants, cases rurals, empreses d'activitats, i a qualsevol punt que rebi visites de turistes i visitants. L’objectiu és ajudar a ser visibles dins l’oferta turística comarcal i alhora conèixer l’oferta existent. D’aquesta manera, es permet als participants donar resposta a les peticions d’informació turística de forma solvent, contrastada i acurada, conèixer altres equipaments turístics i establir treball conjunt i millorar la proposta de producte turístic individual a través de la creació de producte combinat entre centres que hi formin part.

Per això, des de la Diputació de Barcelona i l’ADBerguedà es facilita informació, formació i material. Fins el moment, una trentena d’equipaments i serveis turístics del Berguedà ja disposen de l’acreditació.