VÍDEO L’emocionant tràiler de National Geographic sobre Picasso, filmat al Berguedà

El documental ficcionat serà protagonitzat per Antonio Banderas

Redacció
19 de gener del 2018
Actualitzat a les 11:01h
Tràiler sobre Picasso filmat al Berguedà.
Tràiler sobre Picasso filmat al Berguedà.

El tràiler de “Genius: Picasso”, el segon capítol de la sèrie “Genius” que elabora la productora National Geographic i que ha estat gravat en part al Berguedà, ja es pot veure a la xarxa. 

Amb això, la productora encapçalada per Ron Howart realitza un nou capítol de la sèrie Genius (de 10 parts), que es retransmetrà per la cadena televisiva FOX, i que explica la vida de diferents persones que van destacar en àmbits diversos, entre els quals Picasso. Aquest s’estrenarà la primavera del 2018, i ha estat gravat al Berguedà, tot i que també en altres indrets com ara Barcelona, la Granada del Penedès, Sitges i Vilanova i la Geltrú. 

Pel que fa la Berguedà, Picasso va fer estada a Gósol el 1906, on va pintar diverses obres. De fet, al Centre que hi ha en aquest petit municipi s’explica la seva estada i s’hi poden veure litografies de quadres que hi va pintar. També es pot seguir el “Camí de Picasso”, que ressegueix el camí que el pintor va fer des de Guardiola fins a Gósol i d’allà cap a la Cerdanya.