L'AECC contra el Càncer de Berga es renova per millorar els seus serveis

L'acte començarà amb amb una conferència sobre “Què necessites saber sobre el càncer?” a càrrec de l’oncòleg Jesús Montesinos

Redacció
17 de gener del 2018
Actualitzat a les 19:35h

Una dona, fent-se una autoexploració Foto: Europa Press


L'AECC-Catalunya contra el Càncer de Berga renovarà, aquest dijous 18 de gener, la seva Junta Local, per tal de potenciar els serveis de l'associació. La reunió serà a les 19.00 hores a la sala Casino del Teatre Municipal, amb la presència del regidor de Serveis Socials, Ivan Sànchez, la presidenta d'aquesta nova Junta Local, Amèlia Alvera, i la vicepresidenta de la Junta Provincial de l'AECC, Cristina Salat. 

L'acte començarà amb amb una conferència sobre “Què necessites saber sobre el càncer?” a càrrec de l’oncòleg Jesús Montesinos. A partir d'aquí, han informat des de l'entitat, la primera acció prevista de la junta serà la campanya de prevenció, coincidint amb el Dia Mundial contra el Càncer que se celebra el proper 4 de febrer, on s'informarà d'això i s'atendran totes les persones interessades. A més, també es preparen diferents campanyes de prevenció i accions solidaries per recaptar diners. 

La nova Junta Local te la seva seu a l'Hotel Entitats (antic Centre Cívic), situat al carrer Mestre Pedret 2, i l’horari d’atenció al públic és els primers i tercers dimarts del mes de 17.30 a 19.30 hores.