Pol Ràfols i Laura Serra, primers guanyadors de la Lliga Nord-O a Casserres

Aquest 2018 les curses tornaran a comptar amb una dotzena de proves repartides per les comarques gironines, Osona i el Berguedà

15 de gener del 2018
Actualitzat a les 16:03h
A la cursa es van recollir 1.101 euros que es destinaran íntegrament a la Marató de TV3. | LB-O.

Fins a 114 participants de 12 clubs catalans van participar en les categories puntuables. Foto: LB-O.

Aquest dissabte, 13 de gener, es va estrenar a localitat berguedana de Casserres la 4a edició de la Lliga Nord-O de curses d’orientació, que quest any 2018 tornarà a comptar amb una dotzena de proves repartides per les comarques gironines, Osona i el Berguedà. L’organització torna a ser dels quatre clubs de la zona: Aligots Girona, Gastant Keks d’Olot, UE Vic i CO Berguedà.

En la prova inaugural hi van prendre part 114 participants en les categories puntuables (molts més ho van fer a les categories de promoció i d'iniciació) de 12 dels diferents clubs catalans.

El podi de la màxima categoria va comptar en el quadre d’honor amb Pol Ràfols (COB) al primer lloc, amb un temps de 45’52”, a només 37” de Benet Totosaus (Badalona-O) i a 1’12” d'Aniol Bisquert (UE Vic). Entre les noies, Laura Serra (COB) va fer el mateix circuit en 56’15”, superant clarament a Meritxell Freixas (CE Taradell) amb 1h10’01” i Anna Aguilar (UE Vic) amb 1h11’13”.

Pel que fa a la categoria C2 el guanyador va ser Jordi Moragas (UE Vic) amb 44 minuts justos, seguit del tarragoní Magí Llaveria (Montsant) amb 45´45” i Pere Fernandez (COB) amb 45’59”. A la categoria femenina la guanyadora va ser Anna Amigó (COC) amb 48’04”, segona va ser Clara Miravet (COC) amb 50’53” i tercera la Silvia Novoa (Badalona-O) amb 54’49”.

Enguany, gràcies a les 182 inscripcions de corredors i a les donacions anònimes, hem aconseguit recaptar 1.101 euros que, com en les quatre edicions anteriors, es destinaran íntegrament a la Marató de TV3.