La Caixa dona 10.000 euros per impulsar un pis social a Gironella

El consistori tirarà endavant tot un seguit de millores i adequació de l'habitatge

Redacció
15 de gener del 2018
Actualitzat a les 12:03h

Formalització del conveni entre l'Ajuntament de Gironella i la Caixa. Foto: AjGironella


L'Ajuntament de Gironella i l'Obra Social "la Caixa" han signat un conveni de col·laboració, per un import de 10.000 euros, per tal de rehabilitat i impulsar un pis social al municipi. Aquest serà el segon que el consistori tindrà a disposició per totes aquelles necessitats puntuals que sorgeixin, i està pensat per acollir una família de fins a quatre persones, amb tots els serveis disponibles.

L'habitatge se situarà a l'avinguda Catalunya 2, forma part de la finca on hi havia l'antic escorxador municipal i, de moment, no complia les condicions d'accessibilitat i d'habitabilitat necessàries, motiu pel qual s'ha de rehabilitar amb una remodelació completa del bany, mobiliari de cuina, instal·lació elèctrica i doble envidriament.

L'acord ha estat signat per l'alcalde de Gironella, David Font, i el director d'Institucions de CaixaBank a la Catalunya Central, Antoni Noguera, que han estat acompanyats pel director d'Àrea de Negoci del Bages-Solsonès de CaixaBank, Albert Requena, i del director de l'oficina de CaixaBank a Gironella, Antoni Prat.
Arxivat a