Allau de medalles dels berguedans als Campionats d'Espanya d'equí de muntanya en vertical i esprint

La berguedana Clàudia Sabata es proclama campiona d'Espanya en sub23 femení promesa

Redacció
15 de gener del 2018
Actualitzat a les 9:38h
Podi femení, amb Clàudia Sabata al capdavant.
Podi femení, amb Clàudia Sabata al capdavant. | Mountain Runners
Els atletes de l'Associació Mountain Runners del Berguedà han aconseguit, aquest cap de setmana, un allau de medalles als Campionats d'Espanya d'esquí de muntanya que s'han disputat a Boí Taüll, en les modalitats de vertical i esprint. Segons ha informat el club, els esportistes s'hi presentaven a títol individual, ja que la Seleccio Catalana com a tal no hi anava. 

Una competició d'èxit per al club i, especialment, per a la berguedana Clàudia Sabata, que s'ha proclamat campiona d'Espanya en sub23 femení promesa, i on Maria Illa, també del club, ha aconseguit la tercera posició. 

En cadet masculí, Ot Ferrer s'ha endut el segon lloc en vertical i el tercer en esprint, mentre que en cadet femení, Maria Costa ha finalitzat segona en vertical i primera en esprint. Les gironellenques Núria Torra i Ares Torra, per la seva part, han fet un segon i quart lloc, respectivamen, en esprint, i un tercert i quart en vertical. 

Del club, han indicat, també hi han participat Enric Baños o Tomeu Comellas, entre d'altres, que han quedat entre el top15.