Berga destinarà 3.000 euros de la Patum als Quatre Fuets, l'empostissat, la senyalització i altres millores

El Patronat de la festa decideix millorar tot un seguit d'aspectes de la celebració i ampliar la dotació econòmica del concurs de cartells

Redacció
13 de gener del 2018
Actualitzat a les 11:24h
Els Gegants a la Patum.
Els Gegants a la Patum. | Aida Morales
L'Ajuntament de Berga destinarà 3.000 euros del pressupost de la Patum a tot un seguit de projectes i activitats que milloraran alguns aspectes de la festa. Entre aquests, una dotació econòmica per a la diada dels Quatre Fuets, una ampliació de l'empostissat de la Patum accessible, o bé millores en la senyalització de les zones de Patum.

A més, i segons s'ha aprovat aquest divendres al Patronat, també s'augmentarà la partida destinada als premis del concurs de cartells, que pujaran fins als 1.000 euros, 500 més que fins el moment. Així mateix, l'accèssit passarà d'estar dotat amb 300 euros, en comptes de 100.

Per altra banda, també s'ha acordat organitzar una exposició sobre un tema específic de la festa, crear un servei d'informació al públic al carrer durant els dies de Patum, posar taquilles perquè els visitants puguin guardar els objectes, enriquir els documentals "Testimonis de Patum" a nivell tècnic i formal, i crear una aplicació mòbil o millorar l'existent.
Arxivat a