El JAB torna al Campionat de Catalunya de cros per clubs amb ganes de deixar petjada

L'equip femení voldrà igualar els resultats de l'any passat, mentre que el masculí intentarà classificar-se per l'espanyol, per primera vegada

Redacció
12 de gener del 2018
Actualitzat a les 10:51h
Cros marató.
Cros marató. | JABerga
El club Joves Atletes de Berga serà, el proper diumenge 14 de gener, al Campionat de Catalunya de cros curt per clubs, que es disputa a Sabadell, per enfrontar-se amb les millors esquadres del territori català i aconseguir el bitllet pel Campionat d’Espanya que es farà a Gijón el 25 de febrer, amb els millors clubs de Catalunya. 

En aquesta competició puntuaran els quatre millors atletes de cada club, que sumaran les seves posicions i, del total de tots els atletes, la suma de cada equip donarà els resultats per equips. En aquest, el JAB presenta un equip femení i un altre de masculí. 

Les components de l’equip femení tenen com a objectiu tornar a igualar la quarta posició aconseguida l’any passat i tornar a disputar el Campionat d’Espanya per tercer any consecutiu. Les components d’aquest equip son Nuria Cascante, Vanesa Chirveches, Txell Calduch, Anna Garcia, Ester Reguant, Lidia Pons i Sandra Martinez. Per altra banda, l’equip masculí intentarà classificar-se per primer cop en aquesta fita, compost per Jordi Hernando, Guillem Fernandez, Carles Cort, Ramon Camps, Ernest Parcerisa, Xavi Rodriguez i Sergi Vila. El delegat i entrenador d’equip es Alfonso Lopez.