El film «Tierra firme» tornarà a encetar les projeccions del Cicle Gaudí a Berga

El cicle es reprèn el proper 18 de gener a els 20.30 hores al Teatre Patronat

Redacció
10 de gener del 2018
Actualitzat a les 11:40h

Part del cartell de Tierra firme.


El film “Tierra firme”, de Carlos Marqués-marcet serà la pel•lícula que tornarà a encetar el Cicle Gaudí a Berga, a partir del 18 de gener. Com és habitual, les projeccions es realitzaran el tercer dijous de cada mes al Teatre Patronat de Berga, a les 20.30 del vespre, i amb un preu d’entrada de 4,5 euros, malgrat que es mantindran els descomptes habituals pels socis de l’entitat 9,5mm Grup Internacional Cinematogràfic,  pels titulars del carnet Jove (tres euros) i pels socis del Club Vanguardia (2x1).

Segons han precisat, el primer trimestre de l’any és un dels més importants per al cinema ja que durant aquests mesos s’entregaran els premis més destacats de la cinematografia per reconèixer les millors produccions que s’han realitzat durant el 2017. A Catalunya, la festa del cinema arribarà el 28 de gener amb la celebració dels Premis Gaudí, els guardons que atorga l’Acadèmia del Cinema Català, que també s’encarrega d’acostar algunes de les millors propostes del setè art a través del Cicle Gaudí. 

La pel•lícula

“Tierra firme” narra la història de dues dones, l’Eva i la Kat, i del millor amic d’una d’elles, el Roger. Les dues dones són parella i viuen en un vaixell als canals de Londres. L’Eva es planteja ser mare, però la Kat no comparteix aquest sentiment i això fa que es replantegin la relació. En aquest moment arriba el Roger i a partir d’aquí sorgeix una pregunta: “És possible viure l’amor, la família i la vida de maneres tan diferents i, tot i així, continuar units?”. El film protagonitzat per Oona Chaplin, Natalia Tena, David Verdaguer i Geraldine Chaplin es projectarà en versió original en anglès i castellà amb subtítols en català.     

La pròxima cita del Cicle Gaudí serà el 15 de febrer amb la projecció de la comèdia musical “La llamada” de Javier Calvo i Javier Ambrossi, mentre que el 15 de març arribarà “La pell freda” dirigida per Xavier Gens i basada en la novel•la d’Albert Sánchez Piñol.