La fotografia analògica de Roser Rifà omple el carrer major de Berga

Les obres es podran veure fins el 6 de febrer

Redacció
08 de gener del 2018
Actualitzat a les 11:51h
Des d’aquest dimarts 9 de gener i fins el proper 6 de febrer, el carrer major de Berga acollirà una nova exposició dins de la mostra “Art Major”, en què la fotografia analògica tornarà a ser la protagonista. Una proposta titulada “En analògic”, de Roser Rifà, aficionada a la fotografia, on es podrà captar l’essència de la llum que s’escola per la finestra, un vedell que surt entre la boira, la gebrada del matí, els carrers del barri vell de Berga, l’aroma i el gust dels tomàquets de l’hort, les flors més efímeres, els cims i les valls o les ombres dels arbres dansant per les parets. 

Un conjunt de moments que Rifà intenta captar per “poder fugir de la immediatesa de la vida moderna”, segons reconeix la pròpia autora. Per això, Rifà omplirà els aparadors que formen part del circuit exposició de la mostra amb deu imatges que recullen diversos instants relacionats amb l’entorn natural i el paisatge urbà. 
 
Amb el projecte "Art Major" es busca fomentar la dinamització i la continuïtat d'un dels eixos comercials més emblemàtics de la ciutat. Per això, el consistori també insisteix en fer una crida als particulars que disposin de locals buits per tal que els cedeixin, mentre no tinguin una altra utilitat, perquè puguin exposar obres artístiques. Per altra banda, l'exposició també resta oberta a totes les persones que vulguin mostrar les seves obres o treballs, ja sigui fotografia, pintura, escultura o dibuix, entre d'altres.
Arxivat a