Els Pastorets de Berga fan rècord d'espectadors amb prop de 2.000 persones

La Farsa destaca l'aposta per la música i el muntatge, i assegura que l'actuació ha estat la millor dels últims 10 anys

Redacció
08 de gener del 2018
Actualitzat a les 11:36h
Pastorets de Berga interpretats per La Farsa.
Pastorets de Berga interpretats per La Farsa. | La Farsa.
Els Pastorets de Berga interpretats per l'Agrupació Teatral La Farsa han aconseguit, aquest Nadal, un rècord d'espectadors, que ha ascendit fins gairebé les 2.000 persones en el conjunt de les cinc representacions. En aquest sentit, segons han precisat, l'actuació teatral típica de Nadal ha estat la millor dels últims 10 anys, amb un total de 1.977 persones, i un creixement d'uns 400 espectadors respecte de la temporada anterior.
 

Pastorets de Berga interpretats per La Farsa. Foto: La Farsa


A més, han destacat, la representació de diumenge 7 de gener va ser la més vista, amb 524 persones que van omplir el pati de butaques del Teatre Municipal de Berga. Un tancament de temporada que, per altra banda, va ser una funció especial en què Ferran Pujols va interpretar el paper de Satan per última vegada, i on van retornar, excepcionalment, alguns actors sobre l'escenari.

Enguany, la Farsa feia una important aposta per la música i estrenava un nou muntatge amb molt bones sensacions. D'aquesta manera, s'aconseguien uns Pastorets més vius, dinàmics, frescos i adaptats als nous temps. Ara, però, l'objectiu de la companyia de teatre és continuar millorant i no abaixar el nivell aconseguit durant aquestes festes. Per això, han indicat que continuaran treballant amb constància de cara a l'any que ve, quan asseguren que ho faran "més i millor".
 

Pastorets de Berga interpretats per La Farsa. Foto: La Farsa

Arxivat a