Més de 1.000 persones corren la cursa Sant Silvestre de Berga

Txell Calduch va guanyar la cursa en dones, mentre que en homes hi va haver un empat entre Xavier Tomasa i Toni Baños

02 de gener del 2018
Actualitzat a les 14:23h
Un total de 1.045 inscrits van córrer, aquest 31 de desembre, la cursa de Sant Silvestre de Berga, que arribava a la seva 18a edició. Aquesta es va realitzar a les 18.00 hores, després de la cursa infantil, que va aplegar 250 nens, entre P3 i 6è de primària, i amb unes distàncies d’entre 150 i 600 metres.

Segons els organitzadors, una seixantena de persones e s van implicar en l’organització d’aquest ja tradicional esdeveniment esportiu, que també va comptar amb l’actuació musical del grup “We Are Us”.

La sortida va ser a les 18.30 hores a la plaça Viladomat, amb més de 5.000 assistents, que van veure començar el pas dels corredors, que van recórrer 5 quilòmetres. La cursa la van guanyar en categoria femenina Txell Calduch del club JAB, i en categoria masculina hi va haver un empat entre Toni Baños del Club Atlètic Manresa i Xavier Tomasa del Club Inverse-Running de les Franqueses.