El Centre Picasso de Gósol frega els 2.500 visitants amb un augment del 9%

Els mesos de novembre i desembre han estat excepcionalment bons, segons els gestors

Redacció
29 de desembre del 2017
Actualitzat a la 13:38h

Gósol Foto: DipuBcn.


El Centre Picasso de Gósol tanca el 2017 amb un nombre de visites molt notable, segons han indicat Els Tres Hereus, la cooperativa de serveis culturals que ho gestiona. Concretament, enguany s'ha fregat el llindar dels 2.500 visitants, el que significa un 9% més que el 2016 i un 75% més, respecte del 2014.

"No podem fer més que congratular-nos pels bons resultats obtinguts aquest any 2017", han destacat, ja que les visites han estat constants durant "pràcticament tots els mesos", i s'han superat els registres anteriors. Un dels grans factors ha estat el creixement sostingut durant els mesos estivals, el que apunta a una major desestacionalització turística i un millor repartiment durant els altres mesos.

El mes de novembre, aprofitant la temporada de bolets, va ser "excepcional", han afirmat, amb un registre punter que s'ha sumat a les diferents activitats escolars que ho han complementat. En conjunt, doncs, una tendència rupturista pel que fa als registres anteriors que consolida aquest recurs a Gósol com a un factor atraient de turisme cultural i educatiu.