Condemnat a dos anys un veí de Gironella per agredir-ne un altre amb un cop d'aixada al cap

Els dos homes van començar la baralla arran d'una discusió de trànsit

Redacció
29 de desembre del 2017
Actualitzat a les 10:20h
Jutjats de Manresa.
Jutjats de Manresa. | Mar Martí
El Jutjat Penal 3 de Manresa ha condemnat un veí de Gironella a dos anys de presó per donar un cop d'aixada al cap d'un altre home, després de tenir una discussió de trànsit, segons ha avançat el Regió7. En aquest cas, els dos vehicles no disposaven de prou espai per passar i, a causa d'això, l'acusat va agafar una aixada de l'interior del seu cotxe, va començar a donar cops al vidre davanter i a les finestres de l'altre vehicle i va agredir el conductor.

Els fets van tenir lloc a prop de l'ermita de Sant Marc de Gironella el 31 d'agost del 2016. En aquest cas, el jutge condemna l'acusat per un delicte de lesions amb instrument perillós i un delicte de danys, amb una pena de dos anys que, no obstant això, no haurà de complir ja que no té antecedents penals i no supera el llindar dels dos anys. L'acusat, però, sí que haurà de fer front a una multa de 1.080 euros, així com una indemnització de 3.963 per les lesions, les seqüeles i els danys al cotxe de la víctima.

Per altra banda, aquesta també ha estat condemnada pel cop de puny que va donar a l'acusat, i haurà de pagar una multa de 180 euros i una indemnització de 525 euros per un delicte lleu de lesions.
Arxivat a