Neix el calendari gastronòmic del Berguedà per promoure el valor turístic i culinari de la comarca

Editen 4.000 exemplars del calendari, que es reparteixen entre establiments turístics i ajuntaments

Redacció
27 de desembre del 2017
Actualitzat a les 11:52h

Pèsols negres. Foto: ADBerguedà


L’Agència de Desenvolupament del Berguedà ha promogut, a finals d’aquest 2017, l’edició d’un calendari pel 2018, per donar a conèixer els productes singulars de la gastronomia de la comarca. Es tracta del calendari gastronòmic de la comarca, que recull tota la informació de temàtica gastronòmica, per donar a conèixer els productes i plats tradicionals del Berguedà, ubicant-los i vinculant-los temporalment als esdeveniments gastronòmics més importants durant l’any. 

El calendari té una finalitat promocional per atraure turisme gastronòmic i oferir cuina de qualitat i a la vegada, també té un caire cultural i pedagògic per donar a conèixer els productes de la terra i no oblidar les arrels de la cuina berguedana. Aquest compta amb fotografies de la Silvia Massana encarregades expressament per a mostrar els productes i plats més representatius del Berguedà en funció de la temporada. 

En total, se n’han editat gairebé 4000 exemplars, que s’han repartit al Berguedà en el comerç, establiments turístics, ajuntaments, oficines de turisme, i també a fora de la comarca amb un objectiu promocional.
 

Calendari gastronòmic del Berguedà