Restriccions de trànsit durant la Cavalcada de Reis de Berga

Les vies estaran tallades de les 16.00 hores a les 18.00 del vespre el dia 5

Redacció
04 de gener del 2018
Actualitzat a les 12:31h

La comitiva del Rei Negre a Berga Foto: Aida Morales


A causa de la cavalcada de Reis de Berga, la ciutat patirà diverses restriccions del trànsit el proper divendres 5 de gener. Seran, segons ha informat l’Ajuntament, de les 16.00 hores a les 18.00 del vespre, i comportaran talls en la circulació i la prohibició d’estacionar en determinats punts. 

Els carrers afectats seran la plaça Gernika, el passeig Vila de Casserres amb el carrer de Marià Obiols, el carrer Pere II, el carrer Mestre Pedret, el carrer Salvador Espriu, l’avinguda del Canal Industrial en sentit descendent amb carrer Gran Via, el passeig de la Rasa dels Molins, el carrer Barcelona amb el carrer Josep Badia Sobrevies, el carrer Barcelona amb Gran Via, la rotonda del carrer Guillem de Berguedà amb la carretera de Sant Fruitós, el passeig de la Pau en sentit ascendent i descendent, el carrer Fra Frederic amb Dr. Fleming, la Rasa del Carrer amb Dr. Fleming, el carrer Comte Oliba amb Gran Via, aquest amb Sardana, i la Ronda Queralt en el tram situat entre Ronda Moreta i el passeig de les Estaselles. 

Es recomana evitar l’entrada a la ciutat per l’accés Berga Sud i se suggereix fer-ho pels accessos Berga Centre i Berga Nord. Per dirigir-se al municipi d’Avià s’aconsella circular per la variant de la C-26. 
Arxivat a