El Pessebre Vivent de la Pobla de Lillet es torna a posar en marxa els dies 25 de desembre i 6 de gener

Com cada any, s'esperen uns 800 visitants entre les dues cites

Redacció
25 de desembre del 2017
Actualitzat a les 18:36h
Pessebre Vivent de la Pobla de Lillet
Pessebre Vivent de la Pobla de Lillet | Pessebre Vivent
El Pessebre Vivent de la Pobla de Lillet torna a organitzar-se amb la participació de bona part del poble els propers dies 25 de desembre i 6 de gener, amb l'objectiu d'omplir el municipi d'esperit nadalenc i mantenir una tradició que ja s'allarga amb més de 20 edicions a l'esquena. 

Enguany, i com és habitual, s'espera que diverses escenes omplin de quadres la masia de Cal Xeró i els carrers del centre històric de la vila, amb la implicació de desenes de persones que es convertiran en figurants. En conjunt, i com en passades edicions, s'esperen unes 800 persones al llarg dels dies de la representació. 

El Pessebre Vivent està organitzat per l'Agrupació Teatral Amics del Romea, i es caracteritza per un ambient únic i una curada ambientació i, sobretot, il·luminació, que trasllada els visitants a una època passada, i els descobreix oficis antics. A més, l'esdeveniment també s'aprofita com a oferta turística al poble durant els dies de Nadal. 

La representació començarà a les 19.00 hores i s'allargarà una hora, i les entrades es poden comprar online. A l'acabar, i com és tradició, els visitants podran gaudir d'una torrada i menjar calent per passar el fred al final del circuit.