​La cursa de Sant Silvestre arriba a la majoria d’edat superant el miler de corredors

Una actuació musical, prèvia a la prova, és la gran novetat d'enguany

Redacció
20 de desembre del 2017
Actualitzat a les 18:23h
Els organitzadors de la 18a edició de la cursa de Sant Silvestre amb les samarretes que lluiran els participants
Els organitzadors de la 18a edició de la cursa de Sant Silvestre amb les samarretes que lluiran els participants | Ajuntament de Berga
És una tradició consolidada per Cap d’Any a Berga i bona demostració és que la cursa de Sant Silvestre arriba a la 18a edició. Enguany, la prova tindrà més d’un miler de corredors pel municipi, incloent els de categoria infantil -recorreguts de 600 i 300 metres-, per la qual cosa se l’ha considerat una de les més ben considerades de la Catalunya Central.
 
Seran cinc quilòmetres pel nucli urbà i com a gran novetat d’aquesta edició és que hi haurà l’actuació musical en directe de la formació femenina We are us, poc abans que els participants arrenquin a córrer. Però la música estarà present al llarg del recorregut.
 
També es premiarà les tres millors disfresses individuals i col·lectives, tal com ha afirmat el president del Club Atlètic Berga, Joan Torrents, l’entitat que juntament amb l’Ajuntament organitza aquest cita esportiva, “volem potenciar l’ambient festiu premiant els corredors que hi participin disfressats”.  
 
Les inscripcions per participar a la Cursa de Sant Silvestre ja són obertes i es poden fer a les botigues Tàndem Esports, Intersport Serra Martí, Ríos Running, Costa Esports de Berga i Costa Esports de Gironella. També a través del web del Club Atlètic Berga. La recollida dels dorsals està programada per als dies 30 i 31 a l’Hotel d’Entitats. 
Arxivat a