Més de 20 curts es presenten al primer concurs 'El Berguedà, la meva pel·lícula'

La majoria de vídeos opten al premi general de 1.500 euros

Redacció
01 de desembre del 2014
Actualitzat a la 13:12h
576_1417435719curt
576_1417435719curt
Més d'una vintena de vídeos s'han presentat fins aquest diumenge 30 de novembre al primer concurs de curtmetratges del Berguedà que organitza l'Agència de Desenvolupament del Berguedà per ajudar a promocionar turísticament la comarca a Internet i a les xarxes socials. La majoria dels projectes opten a la categoria genèrica 'El Berguedà, la meva pel·lícula' i n'hi ha de tot tipus, com es pot veure en alguns d'aquests vídeos a tall d'exemple. 


Curtmetratge de Jordi Espuña


Curtmetratge d'Anthony Pepper

El concurs es va posar en marxa a partir de l'1 de setembre, però no ha estat fins a les darreres setmanes, que els participants han anat penjant al Youtube les seves elaboracions.

Durant aquest mes de desembre es farà públic el nom del concursant guanyador dels 1.500 euros del premi general, així com els de les cinc categories temàtiques de camins amb història; turisme actiu i esportiu; ecoturisme; productes de la terra, i valors, tradicions i costums, que tindran un premi de 500 euros cadascun. A més, el vídeo més votat pel públic rebrà un lot de productes del Berguedà. 


Curtmetratge de Joan Soler


Curtmetratge d'Albert Garrido 


Curtmetratge de Ricard Codina


Curtmetratge de Guillem Fusté