El Conservatori de Música dels Pirineus s'adhereix a l’Associació de Conservatoris de Catalunya

S'ha decidit en el darrer ple de l'any de Berga | La sessió ha tornat a recordar els catalans empresonats amb un minut de silenci i cartells reclamant la seva llibertat

Redacció
15 de desembre del 2017
Actualitzat a les 17:34h
El darrer ple de 2017 de l'Ajuntament de Berga
El darrer ple de 2017 de l'Ajuntament de Berga | Ajuntament de Berga
El darrer ple de l'any de l'Ajuntament de Berga, celebrat aquest dijous, va arrencar amb un gest que ha passat a formar part del protocol del plenari: un record per als empresonats, el vicepresident Oriol Junqueras, el conseller Joaquim i els "Jordis". S'han mostrat cartells per reclamar la seva llibertat i s'ha acompanyat d'un minut de silenci.  Entre els acords adoptats, s'ha decidit, per unanimitat, l'adhesió del Conservatori de Música dels Pirineus de Berga a l'Associació de Conservatoris de Catalunya. Una mesura que comporta el pagament d'una quota anual de 500 euros. Un organisme que compta amb una vintena d'entitats i que treballa amb escoles de música i els centres superiors, així com el Departament de d'Ensenyament. 

També s'ha donat llum verda per unanimitat a donar sortida a les dues places de la Policia Local. Es tracten de dues posicions que van quedar lliures els exercicis de 2015 i 2016. Una reposició que no afecta el compliment de l'objectiu d'estabilitat pressupostària. 

El torn de preguntes ha servit per saber que els discursos dels Reis Mags d'Orient seran a les escales de l'església de Sant Pere en lloc del balcó de l'Ajuntament. A més, la recollida de cartes, amb tots els desitjos dels nens, per part del patge reial es farà el Pavelló de Suècia, el Centre Cívic i la Sala Polivalent del Casino. 
Arxivat a