​Comerciants del Vall de Berga estampen en cromos el passat d’aquest indret

Els que acabin l'àlbum entraran en un sorteig d'una tauleta tàctil

Redacció
14 de desembre del 2017
Actualitzat a les 19:21h
Una fotografia del passeig de la Indústria
Una fotografia del passeig de la Indústria | Foto Luigi
Els establiments socis de Bergacomercial El Vall han impulsat una iniciativa original, emmarcada dins la campanya de Nadal. Han publicat un àlbum amb fotografies de primers del segle XX d’aquest espai urbà de la localitat. Una dotzena de pàgines i 23 instantànies antigues i curioses de l’ampliació de la població fora muralles.
 
La iniciativa pretén conèixer millor la història d'aquest racó del municipi, a la vegada que sigui un element de dinamització comercial entre els veïns, ja que seran els botiguers els que repartiran els cromos. Cada establiment tindrà un de diferent, excepte un que s’haurà d’adquirir a l’Oficina de Turisme de l’Ajuntament.
 

Els impulsors d'aquesta original iniciativa que s'ha presentat aquest dijous Foto: Bergacomercial El Vall


Tot i posar-se en marxa aquest cap de setmana i en campanya nadalenca, la iniciativa s’allargarà fins al 24 de març de 2018. Si arribat aquest dia es completa l’àlbum, hi haurà opció a un premi. Es farà un sorteig d’una tauleta tàctil. Precisament, a l’Oficina de Turisme es validarà l’àlbum per tal d’entrar en aquesta rifa, amb el lliurament del darrer cromo de la col·lecció.
 

Una imatge antiga de la carretera de Ribes Foto: Foto Luigi


La consecució d’aquest àlbum i fotografies ha estat possible, gràcies a la col·laboració de la historiadora berguedana, Maria Dolors Santandreu, l’Àmbit de Recerques del Berguedà i l’empresa berguedana Foto Luigi, que ha aportat el seu arxiu.  
Arxivat a