La Fireta obre Cal Metre per omplir-la de productes «handmade»

L'oferta artesanal es complementa amb tallers, teatre i activitats per a la canalla, a més de música i "Food Trucks"

Redacció
14 de desembre del 2017
Actualitzat a les 17:56h
La Fireta d'aquest 2017 es durà a terme a Cal Metre
La Fireta d'aquest 2017 es durà a terme a Cal Metre | Ajuntament de Gironella
L’antiga fàbrica de Cal Metre de Gironella serà enguany l’escenari de la Fireta, l'esdeveniment de productes handmade i que sembla consolidar-se amb la celebració de la sisena edició. Aquest cap de setmana una trentena de paradetes i expositors es distribuiran per aquest espai emblemàtic del municipi.
 
Tot i tenir una iniciativa amb un clar accent artesanal, aquest 2017 va una mica més enllà i s’han programat tallers creatius, obres de teatre i jocs enfocats caps els més menuts de la casa. A més, també hi participarà el cicle itinerant, Vermusic, un espai de la Fireta on la música en directe combinarà amb les propostes gastronòmiques de les Food Trucks.

L'horari de la cita serà aquest dissabte, des de 10 a les 20 hores, i diumenge, des de les 11 a les 19 hores. 
 

L'espai de Cal Metre on es durà a terme la Fireta de 2017 Foto: Ajuntament de Gironella


El regidor de Cultura, Lluís Vall, ha destacat que l’edició d’aquest any de la Fireta també servirà “per donar a conèixer el patrimoni de Gironella”, amb edifics com el de Cal Metre que porta anys tancat. D’aquesta manera, ha manifestat que “completa” l’agenda d’activitats. 

La Fireta es consolida al calendari, després de celebrar sis anys que es duu a terme. Primer va ser a Casserres, després al Konvent de Cal Rosal i l'Església Vella de Gironella, el 2015 a l'antic teatre de Cal Rosal i l'any passat, a la Torre de l'Amo de Viladomiu Nou. Una manera peculiar d'acompanyar, així, la història i essència més berguedana, ocupant i omplint de vida espais emblemàtics replets de potencialitats. 
Arxivat a