​L’Escola de Música de Berga programa gairebé una trentena de microconcerts per diverses localitats

Durant vuit dies els alumnes voltaran per Berga, Gironella i Cercs

Redacció
13 de desembre del 2017
Actualitzat el 14 de desembre a les 9:26h
La Banda de l'Escola Municipal de Música de Berga a l'escenari del Teatre Conservatori
La Banda de l'Escola Municipal de Música de Berga a l'escenari del Teatre Conservatori | UMB
L’Escola Municipal de Música de Berga ha programat 29 actuacions per la mateixa Berga, Gironella i Cercs, que han arrencat aquest dimecres i s’allargaran fins al proper 22 de desembre. Una gira de MicroConcerts de Nadal i que servirà per tancar el primer trimestre del curs.
 
Aquesta vintena de representacions, protagonitzades per les diferents formacions del centre, tenen una durada de 30 minuts i hi participen les bandes, els combos, les corals infantils, els conjunts instrumentals, les orquestres de corda, els alumnes de sensibilització i les orquestres de superfilharmònics.
 
És el segon any que s’organitza aquesta iniciativa, però ha incorporat com a gran novetat ampliar els concerts per arribar a tres municipis de la comarca en vuit dies. Els llocs on es faran les actuacions seran, les escoles de Sant Joan, Santa Eulàlia, Vedruna, Xarxa i La Valldan, a les aules de l’Escola de Música, a l’escola d’educació especial Llar Santa Maria de Queralt, a la Sala Casino, al Casal Cívic (antic Casal de Gent Gran), a la residència Nostra Senyora de Queralt i al carrer Major de Berga. A més, també hi haurà concerts al Local del Blat de Gironella i al local social de La Rodonella, a Cercs.



Altres cites per Nadal
 
A banda, l’Escola de Música, aquest divendres, oferirà el Concert de Nadal a càrrec del Cor de Veus Blanques, a l’església de Sant Francesc, a partir de les 21 hores. Dissabte serà el torn de la Banda i la Jove Banda al passeig de la Indústria, a les 19 hores. Una cita emmarcada dins la Festa Major d’hivern dedicada a la patrona de la ciutat.

El dissabte, 23 de desembre, a les 19.30 hores, la Coral i l’Orquestra faran el Concert de Nadal al Monestir de Sant Llorenç, situat a Guardiola de Berguedà.També es repetirà el 26 de desembre, a l’església de Santa Eulàlia de Berga, a les 19 hores. Per últim, la Banda i la Jove Banda participaran en l’arribada dels patges i la cavalcada de reis de Berga que es faran els dies 26 de desembre i 5 de gener, respectivament.  
Arxivat a