Berga obre una convocatòria per contractar persones a l’atur

El consistori ofereix nou places de diferents àmbits

Redacció
11 de desembre del 2017
Actualitzat a les 16:47h
L’Ajuntament de Berga ha obert una convocatòria per contractar i formar nou persones que es troben actualment a l’atur. Es tracta d’una iniciativa emmarcada dins el programa Treball i Formació del Servei d’Ocupació de Catalunya. A més de cobrir aquestes quasi desena de places, també contempla la creació d’una borsa per cobrir contractacions temporals.
 
S’ofereixen quatre places d’auxiliar administratiu, dues d’oficial de primera de construcció i tres de personal tècnic de suport. Són ofertes a jornada completa i per a un període de entre sis i 12 mesos per realitzar múltiples serveis.
 
Les persones interessades hauran de presentar una instància genèrica i que compleixen els requisits. El procés de selecció es farà a partir del concurs de mèrits pels perfils professionals d’oficial de primera de construcció i d’auxiliar administratiu, mentre que el personal tècnic de suport s’utilitzarà el concurs d’oposició.
 
Els candidats seleccionats formaran part d’una borsa de treball per ocupar possibles vacants o contractacions de caràcter temporal per atendre les necessitats urgents i inajornables que afectin els serveis municipals del consistori. Aquesta borsa tindrà una vigència de dos anys, però també quedarà sense efecte en el moment en què es convoquin altres processos selectius amb la mateixa denominació de lloc de treball.  
Arxivat a