L'atleta berguedà Toni Baños fa podi a Gavà

11 de desembre del 2017
Actualitzat a les 10:20h
Toni Baños, segon per l'esquerra, durant el cros de Gavà
Toni Baños, segon per l'esquerra, durant el cros de Gavà | CAM
Atletes de l'Avinent Manresa han aconseguit podis, aquest cap de setmana llarg a Tona i a Gavà. Divendres es va disputar la 39a Cursa popular de Tona, sobre un recorregut urbà de 6.000 metres, dissabte, el control cadet a Sabadell, i diumenge el 18è Cros Ciutat de Gavà.

L'atleta de l'Avinent Manresa Sergi Vergés va ser el guanyador absolut a Tona amb un temps de 19'20". El veterà Javier Martínez va imposar-se en la seva categoria d'edat amb 21'10". Óscar Shingüe va acabar la prova amb un temps de 22'30".

A Gavà, l'atleta berguedà de l'Avinent Toni Baños, ha finalitzat tercer en la categoria júnior. Finalment, a Sabadell, el manresà Miqui Riera es va imposar en la prova cadet dels 3.000 metres amb un registre de 9'23"75, nou rècord de l'entitat.