​Casserres compta amb un Pla director de clavegueram

El treball inclou l'inventari i diagnosi de la xarxa existent, les propostes de millora i un pla d'inversió i manteniment

per Redacció, 8 de desembre de 2017 a les 14:43 |
El nou pla permet dibuixar l'estat del clavegueram | Ajuntament de Casserres
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 de desembre de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Diputació de Barcelona ha realitzat el Pla director de clavegueram de Casserres, un treball que inclou l'inventari i diagnosi de la xarxa existent, les propostes de millora i un pla d'inversió i manteniment. El Pla és una eina de suport al consistori davant la presa de decisions pel que fa  les inversions a realitzar en la xarxa.

El pla director de clavegueram de Casserres ha servit per elaborar un inventari de tots els pous de registre accessibles del municipi i de les canonades de la xarxa, amb una descripció acurada de les seves característiques, el seu estat de conservació i el seu sistema de funcionament.


Amb aquest treball s'han identificat les possibles actuacions de millora de la xarxa com són la implantació de nous col·lectors i reposició dels més deteriorats, l'obertura de nous pous de registre, la col·locació de noves reixes de recollida d'aigües pluvials o noves connexions d'habitatges a la xarxa municipal. Aquest conjunt d'actuacions tenen un cost estimat de 740.219 euros.

 

Participació