Els Bombers segueixen treballant en l'incendi a l'Espunyola

Aquest divendres es va controlar el foc i avui es mantenen les tasques d'extinció en tres punts diferents

Redacció
08 de desembre del 2017
Actualitzat a les 10:35h
Zona cremada
Zona cremada | Bombers
Els Bombers segueixen treballant en l'incendi que dimecres es va declarar al terme municipal de L'Espunyola i que ja ha afectat unes 2,5 hectàrees. Aquest divendres unes tres dotacions, dues d'elles d'aigua, ataquen els tres focus que encara cremen al sotabosc.

Segons han explicat fonts de Bombers a NacióBerguerdà, s'està revisant tot l'espai afectat, situat als cingles de Sant Salvador, una zona de difícil accés, motiu pel qual divendres s'hi van sumar tres mitjans aeris per atacar les flames. Concretament, encara hi queda algun punt que crema en somort, i tot i que el foc està controlat cal rematar-lo.
 

L'incendi es va declarar dimecres poc abans del punt del migdia, i va afectar principalment sotabosc i algun arbre. Durant el dia hi van treballar quatre dotacions, que van marxar en considerar que s'havia extingit l'incendi.

Tot i això, al vespre de dimecres va revifar i s'hi van enviar tres dotacions més, que van seguir treballant a la zona. Aquest dijous al migdia s'hi han destinat tres mitjans aeris, dos d'ells hidroavions i un helicòpter bombarder. Al final del dia es van retirar.