L'incendi a L'Espunyola crema 2,5 hectàrees de zona forestal

Els Bombers hi tornaran aquest divendres per seguir amb les tasques d'extinció

Redacció
07 de desembre del 2017
Actualitzat a les 20:29h
Un hidroavió carregant aigua al pantà de la Baells
Un hidroavió carregant aigua al pantà de la Baells | Twitter

Un hidroavió carregant aigua al pantà de la Baells. Foto: Twitter


L'incendi que des de dimecres crema al terme municipal de L'Espunyola ha afectat fins aquest dijous al vespre un total de 2,5 hectàrees de zona forestal. Els Bombers hi han estat treballant durant tot el dia d'avui amb mitjans terrestres i aeris, i la previsió és tornar-hi aquest divendres a seguir amb les tasques d'extinció.
 
L'incendi es va declarar dimecres a la zona dels cingles de Sant Salvador poc abans del punt del migdia, i va afectar principalment sotabosc i algun arbre. Durant el dia hi van treballar quatre dotacions, que van marxar en considerar que s'havia extingit l'incendi.

Tot i això, al vespre va revifar i s'hi van enviar tres dotacions més, que van seguir treballant a la zona. Aquest dijous, cap a quarts de dotze, s'hi han destinat tres mitjans aeris, dos d'ells hidroavions i un helicòpter bombarder. Al final del dia s'han retirat els mitjans que hi han treballat en considerar que no hi ha risc que es faci més gran, però la previsió és tornar-hi divendres per seguir remullant la zona.