Sis autocars marxaran des del Berguedà cap a Brussel·les

L'ANC prepara combois des d'aquest dimarts fins el proper dia 6 de matinada

Redacció
05 de desembre del 2017
Actualitzat el 06 de desembre a les 14:40h
Un dels autocars que es dirigeixen des de Berga a Brussel·les.
Un dels autocars que es dirigeixen des de Berga a Brussel·les. | ANC de Berga
L'ANC del Berguedà ha preparat diversos autocars per anar a la manifestació que es farà el proper dijous 7 de desembre organitzada sota el lema "Omplim Brussel·les". Concretament, han indicat, se n'han posat sis a disposició, dels quals cinc sortiran de Berga. 

El primer surt aquest dimarts a les 17.00 hores i torna el dia 8 a les 15.00 hores. D'aquest, el contacte és Queralt Cortina. El segon surt aquest dimecres 6 de desembre a les 13.00 hores i torna el dia 9 a les 14.00 hores, i el contacte és Lluís Sellart. El tercer autocar surt també dimecres a les 13.00 hores, però torna el dia 8 a les 14.00 hores, i la responsable és Janina Vilana. També surten dos autocars a les 4.00 de la matinada del dia 6, que tornen durant la matinada del dia 9 de desembre, i els contactes són Manel Escobet i Climent Escobet. Finalment, surt un autocar des de Gironella aquest dimecres a les 14.00 hores, sense dia i hora prevista de tornada, i el contacte és Mauri Viles.

Des de l'ANC es demana a tots els socis i simpatitzants que es deplacin al passeig de la Pau per acomiadar o rebre els autocars amb estelades i senyeres.
Arxivat a