equipaments municipals

Castellar de n’Hug tindrà nova pista poliesportiva abans de finals d’any

La reforma completa del complex no acabarà fins a mitjans de gener

per Redacció, 5 de desembre de 2017 a les 18:00 |
Els treballs que s'estan duent a terme | Museu del Ciment
Aquesta informació es va publicar originalment el 5 de desembre de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La reforma de la pista poliesportiva i dels entorns de Castellar de n’Hug semblen arribar al final. En un parell de setmanes s’haurà reformat la pista, però els treballs no acabaran. Fins a mitjans de gener s’estima que continuïn les obres per ultimar la rehabilitació de la planta semisubterrània, on es troba un aparcament i una sala d’audiovisuals i polivalent.
 

Aquestes millores es van iniciar a mitjans d’agost i l’Ajuntament va destinar-hi 351.999,9 euros, amb l’IVA inclòs. Aquesta inversió, però, no sortirà tota de les arques municipals, ja que la Diputació de Barcelona hi ha contribuït.
 

El consistori ha defensat aquestes actuacions per ser espais molt utilitzats pel lleure, així com també per a l’oci, la cultura i la dinamització social. En aquest sentit, destaca la recuperació de la sala audiovisual sobre el Llobregat tancada des de fa anys i la sala polivalent amb un nou escenari i distribució. 

 

Participació