L’ACEB promou l’emprenedoria oferint suport i formació

L'objectiu és contribuir a augmentar el teixit empresarial de la comarca

per Redacció, 5 de desembre de 2017 a les 17:36 |
Una de les sessions de formació organitzades | ACEB
Aquesta informació es va publicar originalment el 5 de desembre de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’Associació Comarcal d’Empresaris del Berguedà (ACEB) s’ha ofert com a eina de suport, informació, orientació i seguiment tècnic per aquelles persones que s’aventurin a crear una empresa o tinguin una idea de negoci. Una mesura que es complementa amb accions formatives puntuals en funció de les necessitats detectades.
 

Una mostra d’aquesta proposta s’ha dut a terme aquesta setmana, que ha consistit en formar sobre finançament i estratègies de negociació i que ha comptat amb la col·laboració de Caixabank. A més, des del gener d’enguany, per part del grup Sèniors, format per exdirectius i empresaris de la comarca, duen a terme jornades als instituts i escoles de secundària per transmetre valors empresarials i despertar l’esperit emprenedors entre els escolars.
 

Tot plegat, es tracta d’una iniciativa que neix de la necessitat de fer créixer el teixit empresarial al Berguedà, emmarcat en el programa de suport a les persones emprenedores del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat. 

 

Participació